Help een wiebel tand en een hagel bui!

Wie kent dat niet? Die melk tandjes die opeens los in de mond zitten en waar je steeds met je tong tegen aan wil duwen. Net zo lang tot dat ze nog maar heel eng aan een draadje blijken te hangen? We weten het vaak nog van ons zelf, maar in ieder geval nog van onze kinderen. Van de week maakte ik het voor het eerst weer van heel dichtbij mee bij 5 jarige Lisa. Complete paniek brak er bij haar uit, toen haar eerste melk tandje probeerde haar mond te verlaten. Lees verder Help een wiebel tand en een hagel bui!

Hits: 352

Het snot pistoletje…..

Wie is er momenteel nu niet verkouden? Of geweest? En net als je denkt het gaat iets beter, loopt het water opeens weer uit je neus, of blijkt er toch nog een hardnekkig kuchje te zitten ergens.

Normaal gesproken al heel vervelend, maar niet echt verontrustend wanneer je verder wel (redelijk) gezond bent. Maar nu is daar op eens dat virus dat een beroemde bier naam draagt en kijk je toch net even iets anders tegen niezende en proestende mensen in je omgeving aan. Als ik nu in de bus zit en er niest iemand, betrap ik mij zelf er op dat ik de andere kant op draai en angstvallig mijn adem in hou….alsof dat zal helpen. Maar doe het toch en ben net iets alerter dan normaal. Lees verder Het snot pistoletje…..

Hits: 308