Cirkels in het zand…………….(Grazy Granny op Ibiza deel 3)

“Ik bleef dus een nachtje bij J.J. en zijn vriend, omdat ik niet zonder stroom en opgeladen telefoon nog een nacht wilde door brengen in het huisje op de berg. De nachten er voor waren vreselijk, dat wilde ik niet nog een keer doormaken” Grazy Granny zucht en begint te vertellen waarom ze met Agaath ruzie heeft gehad. Lees verder Cirkels in het zand…………….(Grazy Granny op Ibiza deel 3)

Hits: 222

De rillingen liepen over mijn rug………..(Grazy Granny – Ibiza 2)

Grazy Granny is op Ibiza voor een langere tijd, eerst in een klein hotel midden in de drukte, maar dan in een schattig huisje op de berg. Daar woont Agaath ook, de tante van haar grote nieuwe vriend de drag queen J.J., de eerste kennismaking met dit schattig uitziende oude vrouwtje verliep op zijn zachtst gezegd….onheilspellend. (zie vorige blog)dodelijke-blik-48 Lees verder De rillingen liepen over mijn rug………..(Grazy Granny – Ibiza 2)

Hits: 275

Als haar blik had kunnen doden…………….Grazy Granny op Ibiza deel 1

“Geen oog deed ik meer dicht” sprak zij emotioneel. “Nachten lang heeft het mij wakker gehouden, ik dacht dat ik gek aan het worden was en ik raakte uitgeput en angstig, in mijn eentje in dat berg huisje op Ibiza”…….mijn aandacht had zij weer volledig te pakken, wat was er dan gebeurd? Lees verder Als haar blik had kunnen doden…………….Grazy Granny op Ibiza deel 1

Hits: 242

Tui 2017, wat een verschil met 2016!

In juni vorig jaar was ik boos op TUI, heel boos. Zie het blog  “Een geweldige vakantie met een waardeloos einde” van  28 juni 2016  over TUI. Terecht was ik toen heel erg boos vond en vind ik nog steeds. Tui heeft toen wel heel vriendelijk contact opgenomen en mij gelijk gegeven. Een tegoedbon van 25 euro gestuurd (welke ik niet eens gebruikt heb bij de boeking, meer moeite dan dat het wat op brengt). Maar het allerbelangrijkste vond ik toen,  dat  mij toen beloofd is, dat er alles aan gedaan  werd en zou worden, om dit soort klachten te voorkomen………….dit jaar gingen we dus weer met Tui naar Kreta. Weliswaar met angst en beven, maar we gingen wel weer. Dus hier een update van de reis met TUI dit jaar.tui-4 Lees verder Tui 2017, wat een verschil met 2016!

Hits: 419