Soms zo geen leuke wereld…… Karma! (Grazy Granny 4)

Het was weer zo ver! Mijn afspraakje met die bijzondere vrouw Grazy Granny. Op een snikheet terras zochten we een lekker schaduw plekje en bestelden een lekkere koude witte wijn. Ik keek haar aan en het viel mij op dat zij er vrolijk zomers uit zag, maar wat minder straalde. Ik was benieuwd waarom. “Hoe gaat het met je?” vroeg ik. Er kwam een niet bij haar passende zucht, ze dacht even na en zei toen: “ik maak mij zorgen, grote zorgen”………. Lees verder Soms zo geen leuke wereld…… Karma! (Grazy Granny 4)

Hits: 300

Vakantie voorpret met een randje………triest randje

Eén van de leukste dingen van op vakantie gaan is de voor pret. Dat begint al bij het uitzoeken van de bestemming en dan het aftellen van de periode tot dat je weggaat. Vlak na het boeken lijkt het nog zo ver weg, maar dan opeens lijkt de tijd te vliegen. Bij ons is dat ook zo, vanaf nu is het nog maar een ruime drie weken en dan zitten we weer op het ons oh zo geliefde Kreta. Toch is het dit jaar ietsje anders. Er is nogal wat aan de hand om ons heen met de gezondheid van anderen en dat trekt toch een behoorlijke wissel op onze gevoelens. Hoe kan ik nu enthousiast aftellen op bij voorbeeld Face Book, terwijl ik weet dat sommige mensen, die mij dierbaar zijn, vechten voor hun leven. Dat geeft een heel dubbel gevoel………….dus ik hou het rustiger dit jaar………wat minder uitgelaten, wat minder enthousiaste aftel berichten……vakantie-5 Lees verder Vakantie voorpret met een randje………triest randje

Hits: 320

Moeder dag “terreur”

Vandaag naar de kapper geweest en regelmatig komen daar dingen te sprake waar ik mij enigszins over verbaas. Vandaag ging het over moederdag, over beter gezegd het “terreur” wat sommige moeders soms blijken uit te oefenen. Met daarbij dan ook nog  de opmerking dat ze geen waarde hechten aan moederdag, dat hun kinderen moeten doen wat ze zelf willen………..maar daar helemaal geen moer van menen.moederdag-21 Lees verder Moeder dag “terreur”

Hits: 351

Kermis? Ik hou er zo van…………..

Gisteren met mijn 2 jarige kleindochter naar de kermis geweest. Het was voor haar de eerste keer, voor mij de……….zoveelste. Dat verbaasde koppie, die grote ogen, ze wist niet wat ze zag en hoorde. Voor haar zo bijzonder en voor mij zo gewoon en vertrouwd. Ik weet niet wat het is, maar ik heb altijd van de kermis gehouden, al kom ik er de laatste tijd niet echt vaak meer. De lucht van de suikerspinnen brengt mij terug naar toen ik zelf klein was en toen ik als jong volwassene met mijn eigen kinderen er kwam. Mooie zoete herinneringen……….en altijd weer meer uitgegeven dan de bedoeling was…………kermis-7 Lees verder Kermis? Ik hou er zo van…………..

Hits: 250