Wie genoot er nu het meest?

Vandaag met kleine Lisa van bijna 4 en mijn schoondochter naar de pakjesboot 12 geweest. Vanmorgen kwam de boot voor ons huis in de haven liggen en hebben we Lisa verteld dat ze uitgenodigd was door Sint en Piet om op de boot te komen kijken. Nou ze stuiterde door het huis van opwinding en moest wachten tot half 6. Toen ze bij ons huis aankwam, zag ik haar lopen en constant kijken naar de mooie pakjes boot en de zwarte pieten die er op en om heen dansten. Op dat moment liep mijn hart al over……… Lees verder Wie genoot er nu het meest?

Hits: 1026

Goh, wat lijkt ze op……

We maken ons er allemaal wel eens schuldig aan, wanneer we een baby bewonderen. We kijken naar de ouders en zeggen vervolgens vaak dat het kindje op de mamma of pappa lijkt. Ook ik maak mij daar wel eens schuldig aan. Anderen vinden alle baby’s juist op elkaar lijken en zien totaal geen gelijkenis. Of zien alleen maar de neus van ome Klaas, of de oren van tante Mien. Dat soort constateringen kan men vaak beter voor zich houden. Toch vinden de meesten van ons het leuk om naar gelijkenissen te zoeken. Maar wat nu wanneer je naar je kleinkind kijkt en je ziet op een bepaald moment gewoon jezelf er in? Lees verder Goh, wat lijkt ze op……

Hits: 3049

Oma het goede voorbeeld? Heel eerlijk, ikke niet altijd hoor!

Als volwassen persoon wil je graag het goede voorbeeld zijn voor je kinderen en later je kleinkinderen. Maar lukt dit ook altijd? Nou heel eerlijk? Mij niet hoor! Ik ben best iemand met wat “slechte” gewoontes en doe daar niet graag afstand van of denk /hoop soms dat niemand het echt in de gaten heeft…… Lees verder Oma het goede voorbeeld? Heel eerlijk, ikke niet altijd hoor!

Hits: 235