De bad muts oma’s………….(Kreta vakantie blog)

Je hebt oma’s en je hebt oma’s. Aan sommige vrouwen zie je gewoon dat het oma’s zijn (en met alle respect maar met name aan de vrouwen van hier op Kreta en uit de oost blok landen). Ze kleden en gedragen zich als oma en mijn mond valt daarbij af en toe open want soms zijn ze niet eens zo veel jaar ouder of nog erger……. zelfs jonger dan ik…………..oma-thee-tekst Lees verder De bad muts oma’s………….(Kreta vakantie blog)

Hits: 352

Oma en Roma…………..het kleine meisje in het donker

Heerlijk hebben we het weer deze vakantie! We vermaken ons zo goed, de mensen zijn aardig, het weer is prachtig en het eten is goed. Overal worden we ontvangen als goede vrienden en krijgen we lekkere drankjes, het leven is een groot feest, we vergeten even alles. Maar dan, komt er een klein schattig meisje aan ons tafeltje spelen op haar kleine accordeonnetje en kijkt ons smekend aan…………. Lees verder Oma en Roma…………..het kleine meisje in het donker

Hits: 689

Een hele bijzondere dag, vol met mooie onbetaalbare herinneringen…………

Ja hoor, we zijn er weer, voor de 7e keer op Kreta. Als je ons dat een jaar of 8 geleden had gezegd, dat we 7 keer naar precies hetzelfde vakantie adres zouden gaan, dan hadden we zeker gezegd: “No, way!”. En toch……..zijn we hier nu al weer voor de 7e keer en het voelt als thuiskomen. We zijn weer ontvangen als goede vrienden en dat voelt heel erg fijn!kreta-2017-strand-2 Lees verder Een hele bijzondere dag, vol met mooie onbetaalbare herinneringen…………

Hits: 178

Ik moet echt even een paar maanden naar Ibiza……..dus doe ik dat ook! Sprak zij (Grazy Granny’s creepy story)

Gisteren sprak ik haar voor de laatste
keer voordat ik op vakantie ga. We zaten weer op een terras, onder een grote parasol met de terras verwarming aan. Het regende en was een beetje fris. Toch zag zij er weer zonnig uit. Na onze begroeting en het neer zetten van de bestelde koffie, sprak ze meteen uit waar ze mee zat: “Weet je wat het is? Ik moet er ook echt even uit, dus ik ga ook weg, ik ga in mijn eentje naar Ibiza en ik kom voorlopig niet terug………”grazy-6 Lees verder Ik moet echt even een paar maanden naar Ibiza……..dus doe ik dat ook! Sprak zij (Grazy Granny’s creepy story)

Hits: 224

Oh nee….is dat mijn moeder????

En dan is je jongste opeens 30…………..

Vlak voor ik zelf 30 werd, kreeg ik mijn tweede kindje. Een meisje, meer dan welkom, want ik had al een zoontje en ben opgegroeid met twee broers, zeer weinig nichtjes en heel veel neefjes. Ik was zelf wel een wild, avontuurlijk en ondernemend kind, maar ben ook altijd een poppenmeisje geweest, dus had het wel een beetje gezien met de autootjes, garages etc. Het werd wel eens tijd voor een poppenhuis………..dochter-2 Lees verder Oh nee….is dat mijn moeder????

Hits: 730