De “zweet spleet”?

Ja, ik weet het…wij Nederlanders zeiken graag en ook altijd over het weer. Ook nu het al weken lang prachtig weer is.  Een hitte golf zelfs. Gisteren moest ik ergens heen met de bus, bus met airco, dat dan weer wel, maar toch niet iets wat je graag doet met dit weer. De dag begon zo veel belovend. Warm, maar zonder zon, er was wat bewolking en wat wind, dat maakte het heerlijk en ik genoot er van toen ik buiten kwam. Maar gaandeweg kwam die koperen ploert er ook weer bij en werd het toch weer bloedje heet. Ik stond bij de bushalte weg te smelten, toen ik mij realiseerde dat ik het eigenlijk helemaal niet meer zo lekker vond, die warmte…….want wat nu als het echt elke dag zo zou zijn? Lees verder De “zweet spleet”?

Hits: 678

You fucking tourist!

Woensdag avond, Cretaanse avond in Mochos, een dorpje in de bergen. Een vriend van ons heeft daar een restaurant en ons uitgenodigd gezellig te komen. Hij zorgt voor vervoer heen en terug en we vragen onze nieuwe nederlandse vrienden mee. Keurig op tijd worden we opgehaald door een vriend van hem en er staat een tafeltje voor ons klaar op een mooie plek, vanwaar we het dansen etc. goed kunnen zien. Het is al steeds drukker aan het worden en het mooie pleintje vult zich langzaam met mensen. Met locals en toeristen…..wij zitten goed, dus wat ons betreft kan de avond beginnen……….. Lees verder You fucking tourist!

Hits: 266

Ik kan toch echt niet zonder die schoenen…………….vakantie inpak perikelen.

Wanneer je naar de foto’s en filmpjes kijkt van mensen die op vakantie gaan, dan zie dat er allemaal prachtig en aantrekkelijk uit. Maar is dat ook altijd zo, of willen we dat zelf geloven of nog erger laten geloven? In dit blogje een onderdeel daar van, er volgen nog meer blogs. Aan op vakantie gaan zitten ook randjes die niet allemaal roze zijn hoor en dat begint al met het boeken en inpakken……een luxe “probleem”? Ja, zeker wel, maar toch ga ik het er toch over hebben. Lees verder Ik kan toch echt niet zonder die schoenen…………….vakantie inpak perikelen.

Hits: 352