Sorry, ik moet gewoon even tegen wat “Heilige huisjes” schoppen………..

Ooow ik weet zeker dat ik met dit blog heel wat mensen hun heilige huisje om schop of minstens tegen het zere been aan. Maar ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben die al dat sport op T.V., Radio, krant, sociale media noem maar op, verschrikkelijk vervelend en heel erg saai vind. En die net als ik heel blij zullen zijn wanneer je naar het nieuws kijkt, je ook echt weer nieuws te zien krijgt en niet dat oeverloze ge-o.h.  over sport, wat momenteel grote stukken van het journaal in beslag neemt. Ik denk het mijne over die Olympische spelen………sport 7 Lees verder Sorry, ik moet gewoon even tegen wat “Heilige huisjes” schoppen………..

Hits: 418

Toen zomers……….nog echte zomers waren?

Er gaat tegenwoordig  bijna geen dag voorbij of je hoort wel minstens één persoon klagen over het weer. Die paar dagen hitte die we hebben gehad, hoorde je mensen weer klagen over hoe heet het was en dat het altijd hollen of stilstaan is hier in Nederland. Vervolgens klagen over de regenbuien, bewolking, wind, ach noem het maar op, er is altijd wel iets om over te klagen. En ik? Ik betrap mezelf er op  dat ik daar soms net zo hard aan mee doe. Vroeger had je pas echte zomers, hoor ik menigmaal, maar is dat ook zo? Ik heb ooit een fijne sta caravan verkocht omdat ik het zat was twee van de drie weken vakantie (druk kinderkleding wassend) in de regen door te brengen, dus…………camping 10 Lees verder Toen zomers……….nog echte zomers waren?

Hits: 396

O,k, …………ik beken!

O.K. ik beken…………ik drink wel eens wat, ik rook, ik ga wel eens naar de kroeg, ik ga graag stappen, maar er is meer en wat jullie na dit blog van mij vinden? Ach ik heb toch al gezegd, ik ben wie ik ben en ik ben een oma van nu en een vrouw van nu! Dus dat………

Sommige dingen zijn gewoon “not done”, maar worden wel degelijk door heel wat mensen al dan niet stiekem (graag) gedaan. Een beetje zoals neuspeuteren en winden laten, we doen het allemaal zogenaamd nooit…jajajaja, maar o.k. het is en blijft “not done” en daar praten we dan ook liever niet over.

Maar andere dingen zijn ook in de ogen van velen (zogenaamd) “not done” hoor, van sommige mensen “mag” je ook niet toegeven  dat je enkele voor hun “not dones” toch wel graag doet.  Doe je dat wel dan dan hebben ze vaak hun oordeel al snel klaar.pokemon vliegen Lees verder O,k, …………ik beken!

Hits: 318