“Aso” Oma ??

Zoals jullie weten ben ik dus een werkende oma, ik werk 70% verdeeld over drie dagen op een kantoor in Amsterdam Arena gebied. Ik werk daar dit jaar 20 jaar en sinds bijna 2 jaar is ons kantoor verhuisd van Sloterdijk naar het Arena gebied. Toen we nog in Sloterdijk zaten moest ik fietsen, bussen, treinen en lopen. Ik noemde dit altijd mijn  soort van Thriathlon, met heel slecht weer moest ik eenmaal bij Sloterdijk aangekomen zelfs bijna zwemmen om het pand te bereiken.  Ook regelmatig rennen van perron naar perron om de veranderde trein niet te missen. Sportschool was hierbij echt niet meer nodig! Ook de meest vreemde avonturen heb ik toen beleefd, want geloof me in het openbaar vervoer maak je soms de meest rare dingen mee.  Daar horen jullie in latere blogs nog wel meer van. Ik ben mij ook best wel bewust dat het openbaar vervoer hier beter geregeld is dan elders op de wereld. Maar toch. Lees verder “Aso” Oma ??

Hits: 83

Waar blijft nou die boer?

Tja, de eerste nacht als oma met een kleine baby die nog regelmatig gevoed moet worden is een hele ervaring. Ook hier ervaar je weer dat het allemaal niet zo lang geleden lijkt maar dat dus wel is dat je dit met je eigen jongste meemaakte. Ik moet bekennen, het voelt bijna net zo als de eerste nachten met je aller eerste eigen kindje, dezelfde onzekerheid, hetzelfde liggen luisteren naar de geluidjes uit het bedje en bij geen geluidjes er juist uit springen om te checken of de kleine wel in orde is.vermoeide-moeder-die-een-huilende-baby--s-nachts Lees verder Waar blijft nou die boer?

Hits: 76

Het Oma virus slaat toe…………..

 

De eerste foto van mijn kleinkind Lisa was uiteraard een echo. Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat het mij nog nooit was gelukt om ook maar iets te herkennen op zo een echo wanneer deze onder mijn neus werd gedrukt. Herkennend gaf ik dan maar een knikje met mijn hoofd wanneer de a.s. moeder enthousiast zei: “kijk het hoofdje, handje, beentje”. Pffff met een beetje geluk herkende ik er dan een vorm van een hoofdje in maar verder zag ik er nooit wat op maar riep wel vaak “oooh, wat leuk en schattig”. En vroeg me daarna dan af waar ik nou eigenlijk naar had zitten kijken whahahaha. Totdat… Lees verder Het Oma virus slaat toe…………..

Hits: 110