De ontmoeting….met een echte “Grazy” Granny………(1)

Soms ontmoet je heel onverwacht iemand waarmee je opeens een hele leuke klik blijkt te hebben. Je komt in gesprek en dat gesprek voelt alsof je elkaar al jaren kent. Van de week had ik zo een onverwachtse ontmoeting.  Het was een type vrouw welke ik normaal gesproken niet snel in mijn directe omgeving tegen kom, iemand die op het eerste gezicht totaal anders is dan ik, maar iets in haar manier van praten en reageren boeide mij heel erg. Ik zal hieronder weergeven waarom ik over haar een blog wil schrijven. Ik vond haar namelijk een beetje een Crazy Granny en zal haar voortaan dus ook zo noemen in mijn blog, maar dan Grazy Granny en zij weet waarom.granny Lees verder De ontmoeting….met een echte “Grazy” Granny………(1)

Hits: 561

Dromen zijn bedrog?

Dromen, wie heeft ze niet gehad? We kennen allemaal de droom waarin je valt en dat ook echt voelt. Ik ken zelfs mensen die droomden op de toilet te zitten en wakker werden van een warme stroom urine in bed. Dat is mij gelukkig nog nooit gebeurd. Ik heb wel eens een droom gehad die levens echt was en waardoor ik heel boos of juist verdrietig wakker werd. Een soort van nacht merrie. De laatste tijd droom ik niet meer zo vaak, althans ik weet ‘s morgens niks meer dus ga er van uit dat ik niet droom. Maar vannacht………… Lees verder Dromen zijn bedrog?

Hits: 971

Als ik toen had geweten, wat ik nu weet………….

Als ik toen had geweten, wat ik nu weet……….

Ik zat in de bus en hoorde een gesprek tussen drie jonge meiden, ik schat ze op ergens rond de 14/15 jaar. Ze zagen er uit als vrouwen in wording, bijna compleet, bijna klaar voor de rest van hun leven. Leuke meiden om te zien, ze hadden (dacht ik) een zelfverzekerde houding……….maar schijn bedriegt. Lees verder Als ik toen had geweten, wat ik nu weet………….

Hits: 209

Het “terror” jochie – deel 2

Nog even terug haken op het vorige blog. Het blog over het “terror” jongetje. Ik weet als geen ander dat je het gedrag van je kinderen niet altijd in de hand hebt. Je kan nog zo goed je best doen, je kind is een eigen persoonlijkheid, heeft een heel eigen karakter, hoe jong ze ook zijn. Elk kind heeft een eigen aanpak in de opvoeding nodig en het is vaak puzzelen welke aanpak bij welk kind het beste werkt. Maar van sommige manieren van aanpak of juist het gebrek daar aan, kun je er zeker van zijn dat dit averechts werkt. Natuurlijk hebben alle ouders het beste met hun kinderen voor, maar helaas worden hierbij nog wel eens flinke “fouten” gemaakt. Dan ontstaan er “terror” kindjes………..middelvinger Lees verder Het “terror” jochie – deel 2

Hits: 280