Zo veel “vrienden” op het internet…………?

Het internet, wat een medium! Het maakt de wereld opeens zoveel kleiner en als je het goed benut is het internet heel handig en leuk. Opeens merk je bijvoorbeeld via Face Book hoeveel mensen je eigenlijk kent of gekend hebt. De mensen die je regelmatig nog ziet, blijven op de hoogte van je reilen en zeilen en jij van dat van hun. Daarnaast is het vaak grappig om via FB contact te hebben met mensen die je normaal gesproken niet meer ziet of waarschijnlijk ooit nog zal zien, maar wel een band mee hebt (gehad). Kan allemaal echt heel leuk zijn. Voordat je het weet heb je opeens heel veel FB vrienden. Maar hoe echt is dit nu helemaal? 

Lees verder Zo veel “vrienden” op het internet…………?

Hits: 267

Verjaardagen……….

Verjaardagen, de één vindt het heerlijk om ze te vieren en de ander gaat op de automatische piloot omdat het nu eenmaal zo hoort binnen de familie en sommige haten het en vieren het gewoon niet. Ik zelf behoor tot de laatste categorie, ik vind verjaardag vieren van mij zelf vreselijk en vier het het niet of hou het op zijn minst het liefst zo klein als mogelijk. Lees verder Verjaardagen……….

Hits: 1225

In mijn stippeltjes bad pak………….

In mijn stippeltjes badpak? Ja, ik als bikini liefhebster heb slechts 1 badpak, een zwarte met witte stippels. Serieus! Ooit in een gekke bui gekocht. Dat badpak had ik gisteren voor het eerst aan toen ik onderweg was naar de eerste wekelijkse zwemtraining om mijn door reuma geteisterde spieren weer in conditie te krijgen. Een simpel zwart zomerjurkje er over heen, lood in mijn teenslippers, want als er iemand niet gek op sporten is dan ben ik het wel. Wat staat mij nu te wachten………..stippeltjes-2 Lees verder In mijn stippeltjes bad pak………….

Hits: 308

Roddelen? Wat is nou roddelen?

Roddelen wat is dat eigenlijk? Roddelen is een (meestal verzonnen, of zwaar aangedikt) verhaal over iemand (door)vertellen om iemand te beschadigen, zelf interessant gevonden te worden of puur uit jaloezie. Helaas hebben we het allemaal wel eens meegemaakt, of weten minstens wie zich daar wel eens aan schuldig maken. In mijn ogen een heel verwerpelijke bezigheid!roddelen Lees verder Roddelen? Wat is nou roddelen?

Hits: 988