Mijn kleinkinderen verwennen? Wie ik?….Ja, zeker!!!!!

Ik kan er echt niets aan doen, wanneer ik ga winkelen, dan kijk ik meer voor de kleinkinderen dan voor mij zelf. En wanneer ik in winkels kom waar niets voor de kids is, dan loop ik altijd wel weer langs winkels of kraampjes waar wel wat voor ze te vinden is. Mijn ogen scannen daar gewoon op, dat is leuk voor Lisa, dat is leuk voor Stijn of Jantje en dat zouden de twee oudste meiden vast wel leuk vinden. Maar vooral voor de drie jongste zie ik altijd wel iets en meestal koop ik dit dan ook wel.Waarom? Gewoon omdat dit kan en omdat ik het heerlijk vind om te geven…… Lees verder Mijn kleinkinderen verwennen? Wie ik?….Ja, zeker!!!!!

Hits: 153

Een ‘off day’……

Tja, soms heb je dat gewoon even. Niet vaak gelukkig, bijna zeldzaam, maar het komt toch wel eens voor. Zo maar, opeens is die dag er. Bah, je hebt gewoon even helemaal geen energie, of ergens zin in. Zonder enige aanleiding, gewoon fut loos en geen puf. Het liefst trek je de dekens over je hoofd, zet je telefoon uit en laat de gordijnen dicht. Sluit de wereld en alles daarop en er omheen, het liefst even helemaal buiten. Er is heus wel genoeg om gelukkig mee te zijn, maar dat maakt je dan toch echt even helemaal niets uit. Oorzaak? Geen idee……. Lees verder Een ‘off day’……

Hits: 168

De verleiding…………….

Tja, ik zit nu bijna op -4 kilo er af in twee weken tijd, puur door mijn eet patroon wat aan te passen en bewuster bezig te zijn met wat ik eet en drink. In het weekend mag er wat meer en sla ik een lekkere Chardonnay ook echt niet af, wel met veel ijs, dat dan weer wel. Geen sport, behalve een loop apparaat thuis voor de buis, terwijl ik gemiste programma’s bekijk. The challenge is on (zie vorige blog) Ik voel mij sterk en vol goede moed. Maar van de week ging ik boodschappen doen, heel gemotiveerd op zoek naar lekkere, maar toch ook verantwoorde “magere” zaken, toen hij daar opeens stond….. Lees verder De verleiding…………….

Hits: 194