Die laatste gang….en de vlieger………..onbetaalbaar!

Helaas heb ik in de loop der tijd velen, heel veel begrafenissen en crematies meegemaakt en ze waren allemaal anders en toch ook weer niet.

Het doel bleef namelijk altijd hetzelfde, er werd iemand voor de laatste keer in het bijzijn van familie, vrienden en bekenden weg gebracht. Er werd afscheid genomen, soms sober en soms wat uitbundiger, soms met een lach, maar altijd met een traan. Allemaal het zelfde doel, maar allemaal op een eigen wijze. Deze week was er een crematie, die op een bepaald vlak, alles overtrof….. Lees verder Die laatste gang….en de vlieger………..onbetaalbaar!

Hits: 358

Wanneer die vreselijke ziekte aanklopt…………kijkt de dood al mee om de hoek.

Soms gebeuren er dingen in je leven, waarvan je wel wist dat ze zouden gebeuren, maar niet wanneer en hoe. Vanaf twee weken geleden was dit bij mij het geval. De dood kwam weer eens om de hoek kijken, helaas niet de eerste keer in mijn leven en zeker ook niet voor de laatste keer vrees ik. We wisten dat hij er aan kwam, maar niet wanneer en hoe…………. Lees verder Wanneer die vreselijke ziekte aanklopt…………kijkt de dood al mee om de hoek.

Hits: 410

Het was dus inderdaad (gelukkig) niet normaal…..

Naar aanleiding van mijn vorige blog, met betrekking op mijn woede over de behandeling van mijn tante. Nu even een update. Nadat ik de klacht bij de GGD had ingediend, werd er meteen op gereageerd door de GGD, met de toezegging dat zij het nader zouden uitzoeken en dat ik zo snel mogelijk contact zou hebben met de leiding gevende van het ambulance personeel. Dit contact is dus vanmorgen geweest. Lees verder Het was dus inderdaad (gelukkig) niet normaal…..

Hits: 423

IK BEN KWAAD, NEE WOEST! Laat dit alsjeblieft niet normaal zijn!

Mijn net 71 jaar geworden tante, is terminaal ziek, getroffen door kanker en nadat zij de laatste maanden hard gestreden heeft, door middel van verschillende chemo behandelingen en bestralingen, positieve instelling en vol vertrouwen, is zij nu helaas uitgeput door de pijn en daarom op nieuwjaarsdag opgenomen in het ziekenhuis. Daar wil ik even iets over kwijt. Ik ben namelijk verdrietig, dat is begrijpelijk, maar ook boos, nee kwaad, nee woedend!!!!! Lees verder IK BEN KWAAD, NEE WOEST! Laat dit alsjeblieft niet normaal zijn!

Hits: 2458