Het gemak van een jongetje………..

Van de week hoorde ik een moeder in een supermarkt tegen haar kind zeggen: “Nee, dat kan nu niet, ik heb je net thuis nog gevraagd of je moest plassen en toen moest je niet, dus hou het maar even op”. Opeens schoot er een incidentje met mijn oudste door mijn hoofd. ik was het al vergeten, maar het kwam opeens weer terug. Het zindelijk maken van je kinderen en net als je denkt dat dit heel fijn, makkelijk en voordelig is, kom je er achter dat daar ook weer andere kanten aan zitten…………….plas-13 Lees verder Het gemak van een jongetje………..

Hits: 355

Hotpants en Afghaanse jassen………..

Gisteren was ik mijn kleding kast weer eens aan het reorganiseren.  Ondanks dat ik “niks” heb om aan te trekken, was dit toch een hele klus. Zo af en toe, moet je er gewoon even doorheen en dan ook gewoon dingen weg gooien of geven. Al was het alleen al om ruimte te maken voor nieuwe dingen. Nu was het weer eens zover en opeens viel mij iets op……….. Lees verder Hotpants en Afghaanse jassen………..

Hits: 3673

Crazy Granny?

Sommige vinden mij maar een gek mens en anderen vinden mij dood normaal. Het is ook maar net welke kant ze van mij hebben gezien. Ik kan heel serieus of professioneel zijn, maar ergens in mij zit een vorm van humor die altijd wel even omhoog popt. De mensen die mij echt kennen die weten dat wel en anderen die daar kennis mee maken, die zijn nog wel eens verbluft of verbaasd. Ik kan ook soms met opmerkingen om de hoek komen die bijna legendarisch zijn. Maar af en toe een beetje gek? Ja, dat ben ik eigenlijk wel. Eigenlijk ben ik een beetje een crazy granny.grazy-granny-20 Lees verder Crazy Granny?

Hits: 377

Ik heb nergens spijt van……………

Zo, die dagen liggen weer achter ons. Wat is dat toch altijd weer, dat je er eerst veel zin in hebt en daarna zelfs gewoon opgelucht bent dat het weer gedaan is? Elk jaar weer, ben ik blij wanneer de kerst zooi weer is opgeborgen en het huis weer “kitch en bling, bling” vrij is. Terwijl ik geniet van de rust in de kamer, denk ik terug aan de dagen die achter ons liggen en met name het jaar wat achter ons ligt. Wat zal 2017 ons gaan brengen? Wat wil ik zelf er mee? Wat wil ik anders doen? Eén ding weet ik heel zeker, voor mij persoonlijk gaat het in ieder geval een heel ander jaar worden dan de jaren hiervoor. De eerste stappen heb ik al gemaakt……………….best wel hele heftige stappen, dat wel.spijt-11 Lees verder Ik heb nergens spijt van……………

Hits: 346