Verwend? Verwaarloosd! Het “terror” ventje………..

We kennen ze allemaal wel, die ouders die altijd een andere kant opkijken wanneer hun kroost zich niet weet te gedragen. Die ouders die vinden dat een kind altijd moet kunnen spelen, ravotten, ook in een restaurant. Die ouders die rustig gaan liggen zonnen met hun ogen dicht, terwijl het kind in het zand speelt. Of zoals in dit geval, die rustig door eten en kletsen terwijl hun kind een restaurant terroriseert……….. Lees verder Verwend? Verwaarloosd! Het “terror” ventje………..

Hits: 517

Iieeekkkkk………”oma” is zwanger!

Bevallen op je 64e?

Ik zit aan de koffie, relaxt mijn mail te checken, met het journaal aan. Opeens hoor ik een bericht dat een 64 jarige vrouw is bevallen van een tweeling door middel van een keizersnede. 4 jaar geleden was ze ook al bevallen van een dochtertje, welke bij haar is weggehaald vanwege verwaarlozing. Mijn mond valt open, wat mankeert die vrouw en welke idioten hebben haar geholpen om weer op hoge leeftijd moeder te worden? Lees verder Iieeekkkkk………”oma” is zwanger!

Hits: 555

Een “shade” vol weekje…………

Een “shade” vol weekje? Tja, dat vind ik wel, een week waarin eerst de “50 shades of grey” film werd herhaald op de t.v. en vervolgens de nieuwe “50 shades darker” film uit kwam. Maar die vielen in de schaduw bij het Patricia Paay schandaal. Over alle drie heb ook ik een eigen mening………. Lees verder Een “shade” vol weekje…………

Hits: 449

Wanneer je dochter vol schaamte roept dat je moet ophouden………….

Eén van de voordelen van het hebben van kleine kinderen is het feit dat je zelf ook weer kinds mag doen. Eigenlijk kijkt niemand daar dan van op. Het begint al wanneer je boven een wieg of kinderwagen hangt en in een raar brabbel taaltje koetjie, koetjie, kiekiek, boedieboedie of zo iets roept tegen de enigszins verschrikt om hoog kijkende baby…………..zingen-31 Lees verder Wanneer je dochter vol schaamte roept dat je moet ophouden………….

Hits: 741