De Omakloek…..

Nog maar amper 12 dagen en dan vertrekken we voor een 3 weken naar ons zo geliefde Kreta, heerlijk, we hebben er echt zin in. Afspraak met de kapper, nagel styliste, nieuwe zomerkleding gekocht, alle voorbereidingen zijn getroffen. Ik voel mij een echte bofkont, maar waarom krijg ik nou dan toch zo een wee gevoel in mijn buik? Lees verder De Omakloek…..

Hits: 199

Oud? Wat is nou oud? (Grazy Granny)

Eindelijk weer eens afgesproken met Grace oftewel bij jullie inmiddels bekend als Gracy Granny. We hebben het allebei heel druk gehad en daardoor behoorlijk lang niet met elkaar afgesproken. Maar nu was het dan weer eens zo ver. Daar kwam zij aan, een opvallende verschijning met een stralende glimlach. Nadat we elkaar hartelijk hadden begroet, streken we neer op een terras met een heerlijk wijntje en keken elkaar eerst eens goed aan. “Hoe gaat het met je?” vroeg ik en ze haalde diep adem en stak van wal: “ja, goed wel, maar ik heb de laatste tijd steeds meer het besef dat ik ouder word”. Verbaasd keek ik haar aan, dit was niet echt een opmerking voor haar……. Lees verder Oud? Wat is nou oud? (Grazy Granny)

Hits: 289

We gingen naar Zandvoort en zoute herinneringen aan Bakkum……

Tja maandag was het dan zover, we gingen Lisa eindelijk een keer met de echte zee laten kennis maken. En wat is er nou leuker voor een driejarige om samen met je mamma, oma en overgrootmoeder (Omi) op de trein te stappen en voor het eerst in je leven naar de zee te gaan? Het werd heel mooi weer, dus gaan met die banaan, Lees verder We gingen naar Zandvoort en zoute herinneringen aan Bakkum……

Hits: 216