Queen for a night (Grazy Granny 3)

Het was weer zo ver, mijn 2 wekelijkse afspraakje met die bijzondere vrouw; Grazy Granny. Ik had met haar afgesproken op de dag na “Kingsday”. Dat was een goed idee, want zij had deze dag geheel op eigen wijze gevierd bleek al snel. Zij noemde het haar “Queen for a night” beleving en geloof mij, dat was het ook! Heel bijzonder!kingsday-3 Lees verder Queen for a night (Grazy Granny 3)

Hits: 374

Ben ik nou zo gestoord? Of hebben jullie dat nou ook?

Waarschijnlijk krijgen jullie nu een raar beeld van mij, of wie weet bevestig ik met onderstaande juist een beeld. Maar soms heb ik van die “rare’ dingetjes, waarvan ik mij soms afvraag of ik nou de enige ben die deze heeft. Om een voorbeeld te geven: ik sta op het punt de deur uit te gaan en pak alles wat mee moet bij elkaar, mijn mobiel gaat en ik neem hem op, terwijl ik verder ga met mijn tas inpakken. Al bellende zoek ik mij vervolgens rot naar mijn mobiel…………. Lees verder Ben ik nou zo gestoord? Of hebben jullie dat nou ook?

Hits: 318

De terreur van de Paas eitjes……….

Na wekenlang de “terreur” van met name chocolade eitjes te hebben weerstaan in de winkels, ben ik blij dat ook Pasen straks voorbij is……………Wij (ja ook mijn partner) zijn namelijk verslaafd aan chocolade en met name chocolade eitjes. Ik heb ze daarom dit jaar voor het eerst helemaal niet voor ons zelf gekocht, wel regelmatig in mijn handen gehad, maar toch steeds weer terug gelegd. Wij zijn namelijk een beetje aan de lijn, om ons straks niet als twee gevulde eieren in te krap zittende zomerkleding te hoeven persen. En om te voorkomen dat de zwembanden die we nu hebben, straks geen complete rubberbootjes zijn………..ei-38 Lees verder De terreur van de Paas eitjes……….

Hits: 212

De man op het bankje….. Grazy Granny (2)

De tweede ontmoeting met Grazy Granny………

Zoals ik jullie in het eerste blog over haar al had beloofd, heb ik snel een tweede afspraak met haar gemaakt. De vrouw die zo totaal anders is dan ik en toch ook eigenlijk weer niet. Onze eerste ontmoeting in de wachtkamer van de paradontoloog, die zo bijzonder was, heeft gemaakt dat ik snel weer met haar heb afgesproken. Hongerend naar nog meer mooie verhalen en zij heeft mij niet teleurgesteld. Grazy Granny en de man op het bankje…………. Lees verder De man op het bankje….. Grazy Granny (2)

Hits: 289

O, ja zo was het toen ook al…………………

De eerste keer dat ik met mijn partner en vrienden naar het toenmalige Sporthuis Centrum, nu Center Parcs ging, was ik net zwanger van mijn eerste kind, inmiddels bijna 34 jaar geleden. Daarna zijn we lange tijd bijna jaarlijks voor een soort winter breekje naar een Sporthuis Centrum /Center Parcs park geweest, telkens een andere en we hadden het altijd naar ons zin. Vooral de zwembaden, later steeds meer een subtropisch zwemparadijs, waren favoriet. Vreemd dat altijd de leuke dingen beter blijven hangen, dan de dingen die minder leuk waren. Van de week zijn we weer eens een mid weekje (van maandag tot en met vrijdag) weg geweest, dit keer De Eemhof, met mijn zoon en schoondochter en hun dochtertje, mijn kleindochter Lisa van 2 jaar en 3 maanden oud. Toen we eenmaal in het zwembad waren, kwamen al snel ook de iets minder prettige herinneringen weer omhoog………… Lees verder O, ja zo was het toen ook al…………………

Hits: 321