Stippeltjes badpak en krakkemikken – update

Elke week moet ik twee keer mijn motivatie ergens uit het rommel laatje in de keuken op graven. De ene keer vind ik deze makkelijker als de andere keer. Op dinsdag moet ik mijn sport kleren aandoen en mij begeven naar het fitness gedeelte van het revalidatie centrum en op vrijdag dan hijs ik mij in mijn stippeltjes badpak, pak mijn sport tas in, zoek in de rommel la naar de motivatie die vooral op vrijdag zich vaak heel goed verstopt………..en ga…..stippeltjes-31 Lees verder Stippeltjes badpak en krakkemikken – update

Hits: 223

De mijne is de mooiste!!!!

De mijne is de mooiste? Ja, zeker weten in mijn ogen in ieder geval geen twijfel mogelijk en wat een ander daar van vindt doet niet ter zake, leuk wanneer die dat ook vinden, maar zo niet belangrijk! Waar heb ik het nou over? Ik heb het nu dus over mijn bijna 2 jaar oude kleindochter. En zoals jullie weten schrijf ik niet altijd over haar, maar gezien de naam van deze website mag dit wel weer een keertje toch? Maar waarom vertel ik nu dat zij de mooiste is? Ik kom daar zo op, omdat ik namelijk een aantal malen, met meer dan verbazing heb gekeken naar een T.V. programma dat heet Toddlers and Tiara’s en viel af toe bijna van verbazing van de bank! Je gelooft gewoon niet wat je ziet, dus ik ben mij er eens een beetje in gaan verdiepen……..shocking, walgelijk, wat een zieke en trieste geesten!todlers-4 Lees verder De mijne is de mooiste!!!!

Hits: 486

Jeugd nostalgie en trauma’s van de baby-boomers………..

Baby boomers? Ja, dat zijn officieel alle kinderen geboren tussen 1946 en 1955. Nederland had in de jaren vijftig het hoogste geboorte cijfer van alle westerse landen. Ik ben dus eigenlijk niet een echte baby boomer, want ik ben ietsje daarna geboren (wel voor 1964), maar heb wel veel van de “baby boom” dingen mee gemaakt. Handkarren op straat met allerlei handel, smerig en lekker. De gezellige snoepwinkel om de hoek. De etalages en klimpieten van de Bijenkorf. Maar ook de houten schoolbanken met kleppen, kroontjes pennen, overvolle klassen en heel strenge juffrouwen en meesters, vreselijke zwemlessen en niet te vergeten …ontzettend nare school tandartsen………..baby-boomers1 Lees verder Jeugd nostalgie en trauma’s van de baby-boomers………..

Hits: 534

Toen er nog sigaretjes op tafel stonden………..

Toen er nog sigaretjes voor de visite op tafel werden neer gezet, ¬†toen je nog origineel was met een mooie zelf gebakken taart, toen er nog geen panty’s waren, toen er nog met een haak naar je gehengeld werd bij zwemles, de schooltandartsen in die tijd echte gemene bekken beulen waren, toen er nog ………..sigaretjes-5 Lees verder Toen er nog sigaretjes op tafel stonden………..

Hits: 673

Typical me!

Tja, ik ben zo een type die zich regelmatig in netelige of grappige situaties bevind. Ik zeg vaak zelf dat het wel lijkt of ik het aantrek. Gelukkig kan ik er zelf vaak het aller hardst om lachen en dat veroorzaakt dan weer dat de mensen om me heen ook op zijn minst moeten glimlachen. Ook ben ik erg goed in het typical “domme blondje” uit hangen, wat weer maakt dat men mij vaak wat minder slim inschat dan ik echt ben en dat kan ook weer een voordeel zijn vaak. Maar mijn grootste dingetje is toch wel, dat ik een kei ben in uitspraken te doen of acties te ondernemen op net het verkeerde moment……….hieronder een paar van mijn velen ‘ typical me” acties…..een paar…….typical-16 Lees verder Typical me!

Hits: 250