Waar zijn de kinderen????

Vandaag zag ik een filmpje voorbij komen met kinderen die op straat speelden. Een filmpje van vroeger. Elastieken, blindemannetje, hinkelen, touwtje springen etc. Opeens kwam het besef naar boven, dat je eigenlijk bijna nooit meer kinderen op straat ziet spelen, laat staan de straat spelletjes welke wij vroeger altijd speelden. Als je ze al op straat ziet, is dat niet met gewone rolschaatsen maar met gympen met een wieltje er onder of zo…..

Dan gaan ze van A naar B er mee, maar dat ze echt er mee spelen op straat, zie je dan zelden. Waar zijn alle kinderen dan? Binnen achter de computer, met het tablet of hun eigen telefoon. Spelletjes doen ze daar tegenwoordig liever op dan buiten spelen. Maar is dat ook echt zo? Hebben ze nog wel enig idee hoe het is om samen met anderen kinderen te spelen. Niet on line maar echt buiten? Of weten ze gewoon niet beter? Lees verder Waar zijn de kinderen????

Hits: 4171

Oma met nesteldrang?

Voor de tweede keer verwacht een kind van mij zelf een kind. Mijn oudste, mijn zoon werd ruim 3 jaar geleden voor het eerst vader van een prachtige dochter en ik dacht dat ik dat al heel spannend vond. Vond ik ook, maar mijn schoondochter beviel een ruime week te vroeg op 30 december en dat is een drukke periode met werk, boodschappen voor oud en nieuw etc. Dus toen de telefoon ging, was ik eerder aangenaam verrast en verbaasd, dan wat anders. Geen spanning hadden we nog gehad, van zou het vandaag komen. Maar nu is mijn jongste, mijn dochter hoog zwanger van haar eerste kindje, een jongetje. Ze is een paar dagen geleden al uitgerekend, staat op knappen en ik? Ik ben zo bloed nerveus en heb zo een behoefte aan van alles op te ruimen en schoon te maken. Zou het bestaan de “oma nesteldrang?”. Lees verder Oma met nesteldrang?

Hits: 478

Die “rare” baby showers……

Doen jullie nog aan een baby shower of zo? Vroeg laatst iemand aan mij. Uh nee………….. dat doen wij dus niet! Ja zeker, ik ben ook heel blij en trots dat mijn dochter zwanger is…….maar ik hoef dit toch niet te bewijzen met een baby shower? Gelukkig niet!  Wat is dit toch mensen? Tel je niet meer mee, wanneer je geen baby shower voor je dochter of vriendin organiseert of zo? Ook ik begon toch heel even te twijfelen, moest ik dat nou gaan doen of niet? Ook ik zag die leuke baby shower dingetjes liggen, veel heel veel. Zie uitnodigingen en foto’s voorbij komen. Ik heb het er dus  met mijn dochter over gehad en beiden denken wij er het zelfde over……onzin! Voor ons geen baby showers! Waarom? Lees het hier….. Lees verder Die “rare” baby showers……

Hits: 1826

Ik ben zo tomeloos verliefd!

Verliefd, zo verliefd! Tot over mijn oren en daar heel ver voorbij. Verliefd op een persoon die pas 3 jaar in mijn leven is, maar waar van ik het gevoel heb, dat dit mooie mens er altijd al is geweest. Ik zou mij mijn leven niet meer zonder deze persoon kunnen voorstellen. Als ik naar haar kijk, dan stroomt mijn hart over van liefde, ze is voor mij alles. Ik noem haar regelmatig mijn allessie…. Lees verder Ik ben zo tomeloos verliefd!

Hits: 291