Was labels en afzak broekjes….maar ik zeg of vraag niks….

Wanneer ik mij in de vakantie lekker op het strand op mijn ligbed neer vlij, mijn boek in mijn handen neem. Dan begint eigenlijk eerst het mensen kijken, voordat ik ga lezen. Ik scan altijd eerst mijn omgeving af, wat en wie liggen er om mij heen, wie is er in het water en wat loopt er allemaal langs de branding waar ik zelf het liefst met 1 voet in lig? Gelukkig durven de meeste mensen zich in hun favoriete badkleding te hijsen en dat is prima, of dat nu een bikini of badpak is een zwem short of een klein speedo broekje….het komt uiteraard allemaal wel voorbij zetten. De één staat het beter dan de ander, maar wat maakt dat nu uit….iedereen moet lekker doen of aantrekken wat hij of zij wil….alhoewel soms vraag ik mij toch wel eens af….. Lees verder Was labels en afzak broekjes….maar ik zeg of vraag niks….

Hits: 1693

De stalkert….ben hem zo zat!!!!

Wanneer ik op vakantie ben, vind ik niets zo heerlijk dan in de zon liggen lezen op een lekker strandbedje, met het liefst minstens één grote teen dippend in de zee, terwijl een briesje wind mij verder redelijk koel weet te houden. Dit doe ik niet iedere dag of de gehele dag, maar regelmatig en graag, dat wel. Terwijl ik lees, worden mijn ogen zwaarder en als ik geluk heb val ik soms in een heerlijke slaap…zo een tukje van ruim een half uur tot drie kwartier. Heerlijk! Maar soms, word ik ruw uit dit goddelijke slaapje gerukt….want dan is hij er weer, de stalkert….. Lees verder De stalkert….ben hem zo zat!!!!

Hits: 580

Handen en voeten werk, wat Engels en een druppeltje Grieks en…..je hebt een goddelijke middag…..

Tijdens onze vakantie huren we altijd voor de gehele periode een auto. Dit doen wij omdat wanneer we daar zin in hebben, we ten alle tijden ergens heen kunnen gaan. Vaak doen we een lui dagje strand/zwembad om vervolgens de volgende dag wat te gaan rondrijden. We ontdekken dan altijd mooie plekken, ontmoeten leuke mensen of gaan terug naar plekken die we mooi vinden, bezoeken vrienden in de bergen, heel relaxt en je huid krijgt ook meteen even lekker wat rust. Zo ook deze keer, het is een snik hete dag en we stappen in de auto zetten de airco en de muziek aan en rijden Stalida uit, we rijden langs een vriend die ons staande houdt en vraagt waar we heen gaan. “Ach, we zien het wel” antwoorden wij. Waarop hij vraagt of we navigatie hebben en ja dat hebben wij, waarna hij een dorpje intikt. “Ga daar maar eens heen, naar mijn vriend George, daar verblijf ik altijd in de winter. Hij heeft een klein taveerne wat je herkent aan de natuurlijke parasol van 2 bomen voor de deur. George spreekt geen engels, maar geef hem dit kaartje en noem mijn naam, dan hebben jullie weer een leuke ervaring”. Wat hebben we te verliezen dachten wij en volgen gehoorzaam de navigatie die ons naar de voor ons nog onbekende vriend George zal brengen….. Lees verder Handen en voeten werk, wat Engels en een druppeltje Grieks en…..je hebt een goddelijke middag…..

Hits: 663

En natuurlijk waren de koffers toch weer zwaarder dan ik dacht….

Hahaha, elk jaar overkomt het mij weer. Ik neem mij voor bepaalde zaken en met name kleding stukken niet meer in te pakken omdat ik ze hoogst waarschijnlijk toch niet gebruik of draag. Dus begin ik op de dag van inpakken met het sorteren op het bed wat ik absoluut wel wil mee nemen. Bij geringe twijfel….gaat het huppa weer de kast in. Heb ik zelf nu geen over gewicht meer, maar mijn koffers dus ook niet…..of toch wel? Lees verder En natuurlijk waren de koffers toch weer zwaarder dan ik dacht….

Hits: 199