U blijft anoniem hoor…..ja, aan mijn hoela!!!

Het is mij nu al een paar keer overkomen dat mij gevraagd is via een brief  of mail, om mee te werken aan een soort van enquete of onderzoek, met daarbij de verzekering dat dit geheel anoniem zal zijn en blijven. Of ik dan wel even wil inloggen en een bepaalde code wil invoeren om vervolgens de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Vaak zegt men er dan nog bij dat ik geselecteerd ben uit een grote groep (alsof dit een eer is) en dat dit slechts een paar minuten van mijn tijd zal kosten. Ik heb hier niet om gevraagd en raak in plaats van vereerd eerder al licht geïrriteerd, dat men mij lastig valt. laat staan dat ik de moeite neem om in te loggen. Dus doe daaraan standaard absoluut niet mee, negeer zo een brief gewoon……maar dan….. Lees verder U blijft anoniem hoor…..ja, aan mijn hoela!!!

Hits: 184

Zo een ochtend………herkenbaar?

Hebben jullie dat nou ook wel eens? Je doet ‘s morgens je ogen open en één oog lijkt opeens wat moeizamer te openen. Je voelt je alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden en je amper geslapen hebt. Toch moet je er uit, om welke reden dan ook, al was het alleen maar om te plassen. Je benen zwaai je met moeite uit je bed, ze voelen zwaarder dan normaal en je probeert het toilet te bereiken, ondertussen stoot je een teen tegen het bed, glij je bijna uit over een verdwaalde sok van je partner en tot overmaat van ramp, heb je het toilet papier vergeten aan te vullen de vorige dag en heeft je partner vervolgens doodleuk een leeg rolletje achtergelaten. Je moet nu toch echt koffie hebben en zet het apparaat aan, vervolgens is het water in het reservoir op, waar je achter komt nadat voor de helft je kopje koffie is gevuld, wat vervolgens op thee lijkt omdat het koffie padje in de verkeerde houder zit. Je wil een nieuw padje pakken, maar de pot met padjes is leeg. Nieuw pak koffie padjes gepakt en je kan de schaar niet vinden. Hangt niet op zijn plaats dus. Inmiddels boos op alles en iedereen, maar vooral op je zelf, probeer je de zak met je tanden open te maken maar dit lukt niet, dus een schilmesje er in gezet en de hele zak scheurt plotsklaps open, alle padjes vliegen over de aanrecht en de keukenvloer. Lees verder Zo een ochtend………herkenbaar?

Hits: 164

“Grazy” Granny en de internet-gekkies……

Het was weer eens zover, vlak voor mijn korte na-zomer breek, had ik met haar afgesproken na een lange tijd. “Grazy” Granny, wie niet weet wie dat is, moet maar eens kijken bij de blogs van een tijdje geleden. Zoals altijd troffen we elkaar weer op een terras en na een hartelijke begroeting bestelden we allebei een lekker wijntje en staken ons sigaretje op. Ontspannen keken we elkaar even aan en bijna gelijktijdig vroegen we aan elkaar hoe het ging. Haar antwoord was; “Ach het gaat, maar soms komt er iets op je pad wat je even helemaal uit het lood slaat”….. Lees verder “Grazy” Granny en de internet-gekkies……

Hits: 292