Het nieuwe normaal? Doe eens normaal!!!

Ik krijg gewoon vlekken in mijn nek wanneer ik de uitdrukking “Het nieuwe normaal” te pas en te onpas hoor gebruiken. Dat zou betekenen dat wat men nu “het nieuwe normaal” noemt, vanaf nu voor altijd zo zou blijven? Dat kan toch niet waar zijn? Dat weiger ik te geloven en weiger ik zeker te accepteren!!!! Lees verder Het nieuwe normaal? Doe eens normaal!!!

Hits: 502

Wij halen het ziekenhuis niet…….

Eind april was zij uitgerekend, mijn dochter, uitgerekend van haar tweede kindje, na hun zoontje Stijn van 2 jaar, nu dus een dochtertje….fantastisch en leuk uiteraard, maar in deze Corona tijd was het eerder vaak spannend en soms zelfs een beetje eng. Als moeder/oma spookte er van alles door mijn hoofd, het was weer een flinke baby en bij Stijn was het een langdurige, moeilijke en vooral ook zware bevalling geweest. Thuis bevallen was daardoor geen optie, vanwege eventuele complicaties dus naar het ziekenhuis, met al zijn zware en moeilijke regels vanwege de Corona tijd. Niet echt iets om naar uit te kijken, maar als moeder en kind er maar gezond door heen komen toch?Meteen al zo welkom! Lees verder Wij halen het ziekenhuis niet…….

Hits: 798

Dan zegt men dit en dan dat…..wie begrijpt het nog?

Tjonge, het is toch niet meer te volgen, al die nieuws berichten en richt lijnen met betrekking tot het Corona virus, wat wel en niet kan en wel en niet mag…..statistieken, complot theorie hier en daar.  Verwarrend vaak. Ik probeer alles nuchter te bekijken en te lezen, maar af toe begint het mij toch te duizelen en heel eerlijk gezegd af en toe begrijp ik dingen ook gewoon niet meer…. Lees verder Dan zegt men dit en dan dat…..wie begrijpt het nog?

Hits: 267