Gadverdamme………..die voornemens………..opzouten!

O jakkes, die voornemens van sommige om het in het nieuwe jaar anders te gaan doen. Stoppen met roken, gezonder te gaan eten, minder of niet te drinken en het ergste, weer of meer te gaan sporten? Hou toch op, schei toch uit!

Succes er mee, maar trek mij niet mee en val mij vooral niet lastig hiermee! Doe je ding en wees trots op je zelf, maar heb ook respect voor iemand die hier niet aan mee doet.

Ieder moet het lekker voor zich zelf weten of ze per 1 januari dit of dat juist wel of niet gaan doen. Succes er mee! Respect wanneer het jullie allemaal gaat lukken, maar verwacht niet dat ik dit elk moment van de dag ga zeggen of tonen. Doe wat je wil om je beter te voelen. Maar laat een ieder die dit dus niet wil, gewoon lekker met rust. Doe je ding, laat een ander in zijn waarde!

Ik heb mij voorgenomen dat: Wanneer ik iets in mijn gedrag patroon wil veranderen, als ik daar al behoefte aan heb, dan bepaal ik zelf wel hoe en wanneer. Het werkt bij mij als een rode lap op een stier, wanneer mensen willen dat ik met ze mee doe op een moment dat zij bepaald hebben. Dat werkt bij mij dus niet, ze kunnen mijn steun krijgen, maar dan moeten ze verder niet zeuren, of nog erger, proberen op mijn schuld gevoel te werken.

Ik heb mij voorgenomen dat; Ik op dat gebied dus geen enkel voornemen heb op dit moment. Wel heb ik mij voorgenomen meer van de mensen om mij heen te genieten. Meer van de mooie momenten te genieten. Mij minder druk proberen te maken over zaken die ik toch niet kan veranderen, die zijn zoals ze zijn.

Ik heb mij voorgenomen: Om mij te verheugen op alle mooie dingen die in de planning staan. Te genieten van mijn kleindochter en onze speciale oma en kleindochter momentjes. Te genieten van mij zwangere dochter en mij te verheugen op haar eerste kindje, mijn eerste biologische kleinzoon. Te genieten van mijn bonus kleinzoon die in november is geboren en deze regelmatig op te zoeken, samen met zijn opa. Meer te genieten van mijn twee grote bonus kleindochters. Daar wil ik mijn energie met liefde in steken.

Ik heb mij voorgenomen: Om uit te kijken naar leuke geplande uitjes met leuke en lieve vrienden en uit te kijken naar onze zomer vakantie die dit jaar voor het eerst in 9 jaar in een andere accommodatie zal plaatsvinden, maar wel in dezelfde plaats. Mij verheugen op de mensen welke wij daar hebben leren kennen en die toevallig allemaal in diezelfde periode ook weer blijken te gaan.

Ik heb mij voorgenomen: Om vaker even lekker in weer en wind samen met mijn partner een strand wandeling te maken en te genieten van een lekker stukje gebakken vis.

Ik heb mij voorgenomen: Om er te zijn voor mijn zieke vriendin, die vecht tegen die verwoestende ziekte en de momenten die we samen hebben te koesteren. Nog regelmatig het met haar uit te schateren, ook als het af en toe heel moeilijk is. Wij vinden elkaar namelijk altijd heel erg grappig, vandaar.  Ook wil ik mijn moeder meer tot steun te zijn in het geven aan hulp en steun aan haar zuster (mijn tante) die ook vecht tegen die zelfde ziekte.

Ik heb mij voorgenomen: Om vaker af te spreken met sommige vrienden die we ietsje te weinig zien en dan gewoon te genieten van elkaars gezelschap.

Ik heb mij dus stellig voorgenomen: Dat ik mij niet laat strikken door en voor allerlei voornemens van anderen. Zout toch allemaal even op!

Als ik iets veranderen wil, dan hang ik dit niet op aan een nieuw jaar, of nog erger, omdat iemand anders wil dat ik dat doe. Ik doe dit dan echt alleen maar omdat ik er zelf aan toe ben, behoefte aan heb, what ever…..maar dat maak ik dus zelf uit en niemand anders!

Zoals al eerder gezegd, ik heb respect voor een ieder, die wil stoppen met roken, gezonder wil gaan eten, minder wil drinken en meer wil sporten. Alle respect! Enjoy it en veel succes!

Ik vraag maar één ding terug…………Respect dat ik dit hoogst waarschijnlijk dus allemaal juist niet doe!!

Ik heb mij voorgenomen: Om te genieten van kleine en grote dingen, wanneer en waar dat kan! Op mijn manier!

Punt! Allemaal een goed en vooral gezond 2018 toegewenst!

Hits: 284

2 gedachten over “Gadverdamme………..die voornemens………..opzouten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.