Gaan jullie (virtueel) met me mee naar Kreta?

We gaan weer naar Kreta, voor de 6e keer naar de zelfde Griekenlandbestemming, puur omdat het er geweldig is, we vinden er alles wat we zoeken en toeren regelmatig rond over het eiland in een klein autootje en ontdekken steeds meer en ontmoeten heel vaak de leukste mensen. Dit jaar ga ik voor het eerst als blogger en wil jullie graag (virtueel) mee nemen door middel van een regelmatig verslag over alles wat we meemaken. Ik wil jullie laten mee genieten van de… …sfeer, het eten, de drankjes, de mensen, de prachtige zee en stranden, de vele leuke plaatsen waar je ‘s avonds heerlijk kunt doorbrengen, kortom ik wil jullie proberen te vermaken met mijn vakantie verhalen.

De laptop gaat mee en wanneer ik aan het eind van de dag gedoucht of gebadderd heb, dan ga ik lekker met mijn natte haar en een bakkie leut op ons goddelijke balkon zitten en terwijl de zee tegen de kust aan bonkt, de zee wind mijn haar droogt, het nacht leven zich klaarmaakt voor een paar leuke uren, zal ik mijn verslagjes tikken en op de website zetten. Ik ben benieuwd wat jullie er van zullen vinden.douchen8

Saai worden ze echt niet, dat beloof ik!

Ik ben in principe  volgens mijzelf een lieve en gezellige vrouw, maar kom niet in mijn space zonder uitnodiging of zit mij niet in de weg, want dat kan nog wel eens voor hilarische situaties zorgen.  Ik heb zo mijn eigen manier om daar mee om te gaan. Mijn ‘bus fans’ op fb hebben nu denk ik wel een beetje een beeld. Dus ook mijn ergenissen of dingen die mij opgevallen zijn, zullen hun plekje krijgen.babt boos

We zullen zien wat er weer allemaal op ons pad komt, maar dat het leuk en afwisselend gaat worden dat is vrijwel zo goed als zeker. Als het aan ons ligt in ieder geval wel!

We komen aankomende donderdagavond laat aan en starten dan in de bar van het appartementen complex met een voor mij speciaal gemaakte cocktail en mijn wederhelft waarschijnlijk met de raki, een goed begin zeggen we dan maar. De volgende ochtend pakken we dan wel uit en vullen de ijskast en hoppa de eerste vakantiedag van bijna 3 weken kan beginnen!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te gaan en mijn verslagen met plezier zullen lezen.

Op naar Kreta!!!!Ticket griekenland

Hits: 336

3 gedachten over “Gaan jullie (virtueel) met me mee naar Kreta?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.