She has put a spell on me………………..

Lekker aan het rommelen, de koffers liggen open op de grond en ik ben alvast de kleding en spulletjes aan het uitzoeken die volgende week mee moeten op onze vakantie.  Nog een paar dagen werken en een paar dingetjes in orde maken.  Heerlijk we hebben er zo een zin in! Maar waarom heb ik toch zo een raar vaag gevoel in mijn maag?  Ik pauzeer even met een kopje koffie en Ik open mijn computer scherm en Lisa kijkt mij via onderstaande foto aan vanaf het vergrendel scherm. IMG_20160531_095218Mijn maag knijpt samen en heel langzaam maar zeker krijg ik een heel klein beetje een soort van brok in mijn keel. WTF is dat nou?

Ik zie haar nu ook niet elke dag, o.k. wel heel regelmatig, minimaal 2 a 3 keer per week zie ik haar zeker wel, al is het soms echt maar heel even.  Ik moet heel eerlijk bekennen ik ben stapel en stapel verliefd op dit mooie lieve meisje en we hebben samen gelukkig een onbetaalbare hele leuke en fijne band. Ik smelt dan ook heel regelmatig………….

Ik smelt wanneer ze haar armpjes uitstrekt zodra ze mij ziet en geknuffeld wil worden.

ik smelt wanneer ze haar lippen tuit om door oma een zacht roze lippenstift op te laten doen en vervolgens net als oma haar lipjes zo beweegt dat de lippenstift goed verdeeld komt te zitten. (Alleen oma mag lippenstift bij haar op doen en ze schudt al heftig ja en roept “DIE” wijzend naar mijn tas, als ik vraag of ze lippenstift wil)20160608_124419

ik smelt wanneer haar ogen oplichten en hoe ze lacht zodra ze mij hoort of ziet.

Ik smelt wanneer zij samen met Opa gitaar speelt.December 2015 740

ik smelt wanneer ze mij weer eens in alles na doet.

Ik smelt wanneer ik haar bekijk en ik allebei mijn kinderen (en mijzelf soms ook) zo over duidelijk in haar terug zie.

Ik smelt wanneer ze ontpopt van een super lief meisje in een super eigenwijsje.

Ik smelt wanneer ze haar wijsvingertje in de lucht steekt wanneer ze muziek hoort en dan wiebelt met haar kontje.

Ik smelt wanneer ze schatert als ik gek met haar doe,cropped-IMG-20150713-WA0000.jpg

Ik smelt als ze tegen (nors) kijkende vreemden heel charmant, zacht maar duidelijk en lief “haaaaai” zegt en je de mensen ook op slag ziet ontdooien.

ik smelt…………….ach ik zo nog wel uren doorgaan en kan langzamerhand opgedweild worden hier want ik smelt dus gewoon helemaal.dweilen

Het zijn maar een krappe 3 weken dat ik haar niet kan oppakken en knuffelen, maar Skype gaat geinstalleerd worden hoor! Hoe heerlijk het ook is om naar ons geliefde Kreta te gaan, hoe gezegend we ook zijn dat we dit kunnen doen. hoe een luxe probleem dit ook mag zijn. ik moet toch echt af en toe even mijn kleine prinsesje zien, al is het maar één minuutje! PUNT!

Kerst Lisa 2015 029

She has put a spell on me! And I love it!

Hits: 143

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.