En dan druk je op die knop………..

vandaag precies een half jaar geleden heb ik deze website geplubliceerd op het internet. Wat was dat spannend en zelfs een ook beetje eng. Want willen mensen wel lezen wat ik schrijf? Zit er wel iemand te wachten op wat ik kwijt wil? Ik had geen idee en begon gewoon, ik had een droom, een idee, een soort drang eigenlijk en ben er voor gegaan. Voor het eerst een website en als het ware een beetje met de billen bloot…………….en toen drukte ik gewoon op die knop……….publiceren! En toen………baby computer

Toen was het heel spannend, ik zat met het zweet ergens waar we niet aan willen denken naar mijn beeldscherm te turen en bij de eerste bezoekers werd ik wat nerveus. De twijfel sloeg toe, vinden ze het wel leuk? Toch besloot ik stug door te gaan en via Face Book en Twitter maakte ik bekend dat de site er was. Langzaam druppelde de bezoekers de eerste weken binnen, maar al snel merkte ik aan mijn statistieken dat het steeds en steeds drukker werd op mijn website en met name mijn blogs meer en meer gelezen werden.I did it

Heerlijk dat de blogs als het ware vanzelf uit mijn vingers via het toetsenbord een eigen vorm kregen. Als ik er even voor ging zitten dan ging het als het ware vanzelf. En heel eerlijk, ik vind het leuk om te doen maar ben nog steeds niet volledig op gang. Nog steeds een beetje zoekende en soms een beetje voorzichtig ook nog wel, maar diep van binnen weet ik dat er veel en veel meer aan zit te komen.

Maar daar heb je wel lezers voor nodig en dat was nou de spannende factor, zouden die wel komen en hoe zouden ze reageren?

Tot mijn grote verbazing werd het steeds en steeds drukker met bezoekers en wanneer ik nu ergens kom waar de mensen weten dat ik achter de website zit, dan hoor ik tot nu toe alleen maar positieve geluiden en dat geeft vleugels.

20160622_170916Wel heb ik menig maal duidelijk moeten maken dat de website wel Oma’s van Nu heet, maar dat ik uiteraard in de eerste plaats een vrouw ben. Dus wel een oma, maar ook een moeder, partner, zus, vriendin, collega en buurvrouw. Ik ben iemand die graag geniet van uitgaan, reizen, steden tripjes of gewoon even lekker een paar uurtjes aan een bar hangen of op een terras zitten.  Ik sta midden in het leven en maak dus genoeg mee en schrijf daar dan ook over. Maar inderdaad, ik ben ook oma, dus zal mijn kleindochter Lisa als een rode draad hier af en toe doorheen schieten. Ik wil namelijk vooral laten zien dat de oma’s van nu, heel anders zijn dan de lieve maar (met alle respect) ook zo “stoffige” oma’s van vroeger. Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die mijn blogs niet leuk vinden en dat mag, maar ik heb er plezier in en naar ik heb begrepen, heel veel anderen ook. Dus ga ik gewoon door.

Wanneer ik nu ergens ben dan schiet mijn “blog mind” al snel aan, overal zitten leuke blogs in, je moet er alleen wel open voor staan en het willen zien. Sommige zeggen zelfs dat ik dingen aantrek, en dat zou best zo kunnen zijn, want ik maak inderdaad soms de meest bizarre dingen mee en roep regelmatig “Heb ik weer”. Ook heb ik een hele eigen kijk en mening over sommige zaken en ook deze zal ik indien ik dit nodig vind ventileren. Helemaal leuk wanneer jullie daar op reageren!

De website wil ik binnenkort weer gaan aanpakken en professioneler (lees leuker) maken, uiteindelijk is dit mijn allereerste eigen website en er kan wel het één en ander aan verbeterd worden. Verder blijven mijn blogs gewoon doorgaan en ook de andere pagina’s met name de favoriete Pruttelpraatjes blijven bestaan. Mijn hoofd tolt van de ideetjes en nu ik merk dat er voldoende belangstelling voor is, ga ik deze langzaam maar zeker allemaal uitvoeren.

Ook wil ik bijvoorbeeld pretparken, vakantieparken, evenementen, beursen  etc. gaan bezoeken en dan over mijn ervaringen schrijven, puur hoe ik het ervaren heb en aangezien ik vaak van alles mee maak is dat waarschijnlijk best leuk om te lezen. Van de week de eerste over vakantie park Lommerbergen.achtbaan

Kortom, het gaat alleen maar leuker worden op deze website, dus blijf gezellig langskomen en laat gerust een reactie achter.

Met trots wil nog wel even melden dat de website inmiddels meer dan 16.000 bezoekers heeft gehaald!

Allemaal bedankt voor jullie bezoekjes, reacties en support tot nu toe! Take-pride-in-how-far

Hits: 126

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.