Wat een stelletje droeftoeters!!!!

Eigenlijk moeten ze juist geen aandacht krijgen, die trieste droeftoeters!!! Maar goed, ik moet er toch iets over kwijt!

Gisteravond zag ik opeens posts voorbij komen over mensen die Amalia steunen en haar complimenten geven. Wat is hier aan de hand dacht ik even. Ik heb namelijk gewoon lekker koningsdag gevierd en geen t.v. gekeken of mij bezig gehouden met social media. Het was mij dus totaal ontgaan dat er trieste droeftoeters zijn, die het nodig vonden om onze oudste prinses Amalia te fatshamen, af te kraken op haar uiterlijk. Ik geloof mijn ogen niet, wat zijn dat voor een in en in trieste figuren die zich het recht toe eigenen om een 14 jarig meisje zo onterecht af te kraken en aan te vallen?

Ik ben helemaal niet uitgesproken konings gezind of zo, maar dit wekte wel mijn aandacht. Vandaag zocht  ik  daarom op het internet wat er aan de hand is geweest op koningsdag, de tweets die ik zie zijn misselijkmakend en helemaal wanneer deze ook nog eens van volwassenen af blijken te komen.

De tweets die door verschillende  trieste figuren zijn geplaatst onder een andere naam en met een niets zeggend  profiel fotootje, zijn helemaal in en in laf. Dat zijn de schijttebekken onder ons,  die wel overal een (vaak kwetsende) mening over hebben, maar niet met hun eigen naam naar voren willen of durven te  komen. Daar moet men helemaal geen aandacht aan besteden. Dat is het laffe vuilnis op het internet.

Maar dan die mensen die willens en wetens dingen schrijven over een 14 jarig meisje, welke er zelf nooit voor gekozen heeft om in de publiciteit te komen en ook niet om in de media te verschijnen, die mensen zijn of vreselijk dom of hebben iets van een riool in zich zelf zitten wat er uitkomt wanneer zij hun mond opentrekken of hun vingers op een toetsenbord plaatsen. Sommige hebben hun tweets inmiddels wel verwijderd, waarschijnlijk om dat heel veel mensen hun daarop aan gingen vallen en terecht, wat haal je in je domme hoofd om zoiets te plaatsen? Dat zijn zelf in en in lelijke mensen en dan bedoel ik niet alleen van buiten! De Blob vissen onder ons, alhoewel ik die vissen daarmee beledig! Waarvoor mijn excuses aan de Blobvissen!

Wilde je zo graag ten koste van een ander aandacht? Nou die heb je dan gekregen, sukkels!!!!

Ik heb hun foto’s bekeken en het is zo simpel om deze mensen nu zelf ook af te branden op hun uiterlijk, de verleiding is groot, maar ik doe het niet, want dan ben ik van hetzelfde level en daar pas ik voor. Dus hou het bij de  vergelijking van hun brein met het uiterlijk van de Blobvis 

Wel wil ik toch even kwijt, dat een ieder die zo een triest en dom iemand in zijn familie of kennissen kring heeft zitten, deze persoon minimaal eens flink moet toe spreken op dit onterechte, idioot, slechte en domme gedrag.

Hier is namelijk geen enkel excuus voor! Waar haal je het recht vandaan, om wie dan ook zo onterecht aan te vallen op het uiterlijk? En al helemaal niet een jong meisje!

Als het iemand zou zijn die ik persoonlijk ken, nou dan kreeg deze persoon minimaal de wind van voren, who the fuck are they? Ik hoef zulke bekrompen en domme geesten niet om mij heen, wie wel? Je zou je toch rot schamen, wanneer het je zus/broer, dochter/zoon, vriendin/vriend of werknemer(ster) is?

Goed, ik laat het hierbij. Ik kan hier nog heel veel over zeggen en met name naar Amalia toe, maar zij is intelligent genoeg om ver boven dit respectloze “schuim der aarde” te gaan staan en geen waarde te hechten aan al die domme tweets etc. Zij heeft meer intelligentie in haar pink, als al deze domme droef toeterende  tweeters in hun domme Blob kop!

Amalia is een mooie meid! Punt!

Hits: 284

2 gedachten over “Wat een stelletje droeftoeters!!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.