Ze heeft talent!!!!!!

Ze heeft talent?

Met een oma die heel veel soorten muziek weet te waarderen en graag danst en een opa die graag muziek maakt op verschillende instrumenten met als favoriet de gitaar. Is het vanzelfsprekend dat kleine Lisa hier ook al kennis mee heeft gemaakt. Wanneer opa zijn gitaar pakt is zij er…December 2015 740 ..als de kippen bij en wat eerst alleen nog grijpen naar de snaren en trommelen op het hout was, is nu een voorzichtig met haar vingertjes de snaren afzonderlijk aanraken zodat er soms al een aardig geluid afkomt. Haar eigen kleine gitaar is dus al gekocht en staat al klaar voor als zij zo ver is. 

12277630_1129673143733176_264863668_n

Al vanaf dat zij een petieterig klein mopje was, zong ik al voor haar. Ahum ja, ja, ik weet het, de mensen die mij persoonlijk kennen, zie ik nu al fronsen, maar geloof me Lisa vindt het (nog) leuk! Al snel probeerde ze de bewegingen bij de liedjes te immiteren en zij wordt daar steeds beter in. Toen zij een maand of 5/6 was zette ik een kinder cd op en zei dan met mijn wijvinger in de lucht: “Lisa, hoor!!!!”. Wanneer dan de muziek begon, bewoog ik daar dan (enigzins overdreven) op en zong vrolijk mee. Vanaf de allereerste keer vond zij dat prachtig. Wanneer ze nu ergens muziek hoort, steekt zij haar wijsvingertje in de lucht en beweegt met haar heupjes en armpjes. En heel eerlijk? Ik zie dat zij mij immiteert, ben dan trots en vind dit zo schattig, maar ik hoop toch dat ik zelf niet zo op een dansvloer overkom hahahaha.

Natuurlijk ben ik mij bewust dat ik waarschijnlijk een ideaal beeld heb van mijn kleindochter Lisa, maar zowel mijn partner als ik geloven er in dat wanneer je een kind al vroeg laat kennis maken met muziek en het plezier wat je daar aan kan beleven, dit door hun zal worden opgepakt, zeker wanneer ze blijkt dat ze er talent voor hebben. En natuurlijk willen wij graag geloven dat zij dit heeft, maar weten het niet zeker, dus willen wij haar wel de mogeljkheid bieden.

gitaar meisje

Wie weet is dit de oorsprong van een nieuwe rock ster? Maar waar het ook op uit mag komen, talent of niet, ik weet zeker dat zij maar ook wij nog veel plezier aan het muziek maken en dansen zullen beleven! We zullen zien!

Hits: 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.